Servicii si Produse

We strive for excellence in everything we do.

Permite-mi sa te ajut in tratarea afectiunilor corpului tau.

Multe afectiuni ale corpului uman pot fi tratate prin metoda Tit Tar; aceasta este o metoda asemanatoare chiropracticii, care dateaza din China Antica.

  • Intrebari frecvente

Ai grija de corpul tau, iar el la randul lui, va avea grija de tine!

Corpul omenesc este un adevarat templu, caruia trebuie sa-i acordam grija necesara, pentru a-l proteja si pastra sanatos. De aceea, este foarte important cum tratam afectiunile pe care acesta le sufera.

Servicii si Produse Bobit Terapie Brasov

Terapie manuala de repozitionare a oaselor si articulatiilor.

Repozitionarea oaselor si articulatiilor este o terapie manuala care ajuta la reechilibrarea structurii osoase. Printr-un aliniament complet al corpului, aceasta forma de tratament restabileste echilibrul atat la nivelul membrelor superioare si inferioare, cat si al coloanei vertebrale. Practica de repozitionare manuala a oaselor si articulatiilor este derivata din Medicina Traditionala Chineza, cunoscuta sub denumirea Tit Tar. Ca discipol al maestrului Dato Chris Leong, am reusit sa aduc si in Romania aceasta forma de tratament.

Despre acest serviciu

Terapia manuala de repozitionare a oaselor si articulatiilor

Aceasta vizeaza intreg corpul si are scopul de a-l aduce intr-un echilibru muscular si energetic. Cu ajutorul acestei terapii reusim sa inlaturam durerile si tensiunile cauzate de probleme posturale. In functie de zona afectata, terapia se personalizeaza. Nu este indicat sa se realizeze foarte des, insa poate fi recomandata o data la 4-6 luni.

Consultare si Diagnosticare

Ca sa putem trata afectiunile pacientilor nostri si durerile cauzate de acestea, este foarte important sa indentificam cauza lor. Tocmai de aceea, acordam o atentie deosebita discutiei cu fiecare pacient, pentru a putea stabili cum ii putem veni in ajutor. Investigatiile medicale (radiografie, RMN, CT ) nu sunt obligatorii, insa, daca sunt deja efectuate, le puteti prezenta la cabinet.

Silhouette of slim woman doing stretching exercises​

Programe de Preventie si Tratare

Pentru ca ne dorim sa venim in ajutorul pacientilor nostri si sa-i sprijim in tratarea si preventia afectiunilor coloanei vertebrale si nu numai, am conceput si dezvoltat programe de exercitii, structurate pe mai multe niveluri, functie de complexitate.

Acest proiect a luat nastere din dorinta de a-i ajuta si pe cei care nu reusesc sa ne treaca pragul.

Cu ajutorul acestor exercitii, ne dorim sa mentinem o postura corecta si totodata sa dezvoltam musculatura, astfel incat corpul sa fie in echilibru si sa functioneze in armonie, indeplinindu-si corect functiile.

Prin executarea corecta a exercitiilor si respectarea igienei coloanei vertebrale, oferim corpului timpul necesar pentru refacere, pe de o parte, iar pe de alta parte, dobandim o rutina care conduce la un stil de viata sanatos.

“Dar din dar se face Rai”, iar pentru asta, ne-am gandit ca 50% din profitul obtinut sa-l redirectionam catre spitale publice.

Frequently asked questions

Intrebari frecvente

Afla raspunsul intrebarilor tale aici.

Iti redam puterea de a fi fericit si de a zambi din nou, fara griji!

Ne poti lasa un mesaj aici.

Te tinem la curent cu tot ce-i nou.

Echipa noastra

Ionut
Ionut
Expert Tit Tar
Bianca
Bianca
Asistent/Manager
Antonia
Antonia
Manager
Sergiu
Sergiu
Kinetoterapeut