Termeni si Conditii

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre BobitTherapie.

BobitTherapie respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu BobitTherapie.

DESCRIEREA SERVICIILOR

BobitTherapie pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Pe acest website pot fi achiziționate prin plata cu cardul următoarele servicii:

– cursuri de preventie si tratare a afectiunilor coloanei vertebrale;

– servicii de consultanță în tratarea si preventia coloanei vertebrale;

– cărți, video-uri și alte materiale informative;

Vă recomandăm să citiți în detaliu descrierea fiecărui produs achiziționat.

Politica de livrare a produselor

Fiecare produs achiziționat va fi livrat digital, instant, după ce plata a fost finalizată, printr-un link unde este stocat cursul.

El poate fi descarcat o singura data, in termen de 48h de la achizitie. Linkul se va trimite pe adresa de email pe care ati introdus-o in detaliile comenzii.

Politica de retur/anulare

În cazul în care vă răzgândiți și doriți să anulați o comandă, trebuie doar să ne notificați prin email la info [at] BobitTherapie.ro sau să o anulați din contul dumneavostră. Nu există comision pentru anularea comenzilor. În funcție de modalitatea de plată aleasă, returnarea banilor se face în 5-15 zile lucrătoare.

Ca regulă generală, este important să știți că, potrivit legii în vigoare, furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material (iar livrarea a început cu acordul expres al consumatorului), așa cum este cazul produselor BobitTherapie, este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere. Mai multe informații în acest sens pe site-ul ANPC, adică AICI.

În cazul în care vreți să cereți returnarea banilor pentru un anumit produs serviciu, o puteți face tot printr-un e-mail la info [at] BobitTherapie.ro respectând următoarele condiții:

  1. a) Să nu fi trecut mai mult de 15 de zile de la data finalizării comenzii (sau a primei comenzi în cazul abonamentelor recurente).
  2. b) Să nu fi parcurs mai mult de 30 min din conținut în cazul cursurilor și programelor, respectiv 20 de minute în cazul hackbook-urilor și a workshopurilor.
  3. c) Dacă din motive obiective nu reușiți să testați produsul în intervalul de la punctul „a” puteți să cereți extinderea acestei perioadă până la 30 de zile printr-un e-mail la info [at] BobitTherapie.ro.

DREPTURILE DE FOLOSINȚĂ A CONȚINUTULUI ACESTUI SITE WEB

Informațiile de pe acest site sunt protejate conform legislației în vigoare. Scopul lor îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop.

În lipsa unui acord scris din partea BobitTherapie.ro respectiv a BobitTherapie SRL, puteti pelua maxim 500 de caractere din paginile acestui site daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului sau al paginii sursa.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

BobitTherapie nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

BobitTherapie nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. BobitTherapie nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

BobitTherapie nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

BobitTherapie nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

BobitTherapie este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea BobitTherapie.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la BobitTherapie, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, BobitTherapie, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român.

Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE

BobitTherapie îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info [@] BobitTherapie.ro