ianuarie 28, 2021

Ce este terapia CLM Tit Tar?

Tit Tar vine din Cantoneaza si tradus inseamna “lovitura din cadere”. Folosite impreuna Tit Tar se refera la tratamentul oaselor, incheieturilor, ligamentelor si muschilor afectati in urma caderii, accidentelor, sportului, pozitiilor gresite la munca etc. Tit Tar pleaca de la ideea de baza ca orice durere experimentata de organism provine dintr-o perturbare a alinierii naturale si a starii oaselor, articulatiei sau muschilor. Cand un pacient se plange de o durere intr-o anumita parte a corpului sau, principalul obiectiv al medicului este sa identifice natura problemei si sa o corecteze.

  • Ofera rezultate de la prima sedinta

  • De multe ori se solutioneaza din prima sedinta problema

  • Este o metoda non-invaziva

Printr-un aliniament complet al corpului aceasta forma de tratament restabileste echilibrul la nivelul membrelor superioare, inferioare cat si a coloanei vertebrale. Ca discipol al Maestrului Dato CHRIS LEONG am reusit sa aduc si in Romania aceasta forma de tratament.

Metoda TIT TAR este o parte din terapia traditionala chineza. Maestrul Chris Leong a mostenit cunstintele terapiei de la mama respectiv bunicul sau. Terapia este folosita pentru repozitionarea articulatiilor si a oaselor.

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.